Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2022
NOVINKA Inrico S-300 LTE 4G
Novinka v nabídce ruční digitální radiostanice Inrico S-300 LTE 4G Pro používání stačí vložit libovolnou SIM kartu. Díky připojení k mobilní síti, je... číst celé
12.12.2021
Vánoční provoz prodejny a eshopu
Vážení zákazníci, kamenná prodejna bude od 23.12.2021 do 2.1.2022 mít zavřeno. Přijaté a zaplacené objednávky z eshopu do 19.12.2021  budou vyřizován... číst celé
23.11.2021
Naskladněno
Naskladňujeme ruční vysílačky Inrico T320 a Inrico S200. Náhradní baterie pro modely Inrico T320, S200. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Jsme také na Facebooku

Pokud chcete mít přehled o zajímavých novinkách a akčních nabídkách sledujte náš profil na Facebooku.

 

LIVE stream Zello

Poslechněte si komunikaci na Zello

 

Katalog ke stažení

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKTUALITY ZE SEKCE RADY A NÁVODY

Zello PTT režim VOX na mobilním telefonu s OS Android
10.11.2021
Zello PTT režim VOX na mobilním telefonu s OS Android
Video návod jak provést nastavení režimu VOX v aplikaci Zello na mobilním telefonu s OS Android. číst celé
Jak nastavit v Zello výchozí kanál nebo kontakt
10.11.2021
Jak nastavit v Zello výchozí kanál nebo kontakt
Představte si situaci, kdy převážně mluvíte na jednom kanále nebo s jednou osobou a občas potřebujete přepnout na jiný kanál nebo kontakt. V tomto pří... číst celé
Jak provést nastavení zvuku v aplikaci Zello
10.11.2021
Jak provést nastavení zvuku v aplikaci Zello
Pokud používáte Zello PTT, měli byste vždy použít službu echo test v seznamu vašich kontaktů, abyste zkontrolovali svůj zvuk a provedli případnou úpr... číst celé
Jak nastavit svůj stav v Zello?
16.10.2021
Jak nastavit svůj stav v Zello?
Zello vám umožňuje nastavit váš stav, který může vidět každý. Váš stav určuje, jak vás lze kontaktovat a co se stane se zprávami, které vám byly zaslá... číst celé
NEPROPÁSNĚTE NOVINKY, AKCE A SLEVY!

 

Jak začít na GDR bez vysílačky?

 

Varianta pro všechny je chytrý mobilní telefon a v něm nainstalovaná aplikace Zello PTT. Zello je jedna z nejznámějších volně šiřitelných aplikací pro nekomerční použití, která změní váš telefon nebo tablet na vysílačku (ručku) podobnou těm na pásmu PMR/CB. Odkaz ke stažení: https://my.zello.com/personal/download/
Po nainstalování aplikace doporučuji přidat naše Zello kanály

 

 

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vysilackapresmobil

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2021 VYSÍLAČKY PŘES MOBIL - vysilackypresmobil.cz | NajduZboží.cz | Czech Republic Map icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz