Od 1.7.2022 do 10.7.2022 DOVOLENÁ. Přijaté objednávky přes e-shop budou vyřizovány od 11.7.2022.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
V pracovní dny od 8.00 do 17.00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
08.04.2022
NOVINKA Inrico S-300 LTE 4G
Novinka v nabídce ruční digitální radiostanice Inrico S-300 LTE 4G Pro používání stačí vložit libovolnou SIM kartu. Díky připojení k mobilní síti, je... číst celé
12.12.2021
Vánoční provoz prodejny a eshopu
Vážení zákazníci, kamenná prodejna bude od 23.12.2021 do 2.1.2022 mít zavřeno. Přijaté a zaplacené objednávky z eshopu do 19.12.2021  budou vyřizován... číst celé
23.11.2021
Naskladněno
Naskladňujeme ruční vysílačky Inrico T320 a Inrico S200. Náhradní baterie pro modely Inrico T320, S200. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Jsme také na Facebooku

Pokud chcete mít přehled o zajímavých novinkách a akčních nabídkách sledujte náš profil na Facebooku.

 

LIVE stream Zello

Poslechněte si komunikaci na Zello

 

Katalog ke stažení

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

AKTUALITY ZE SEKCE RADY A NÁVODY

Zello PTT režim VOX na mobilním telefonu s OS Android
10.11.2021
Zello PTT režim VOX na mobilním telefonu s OS Android
Video návod jak provést nastavení režimu VOX v aplikaci Zello na mobilním telefonu s OS Android. číst celé
Jak nastavit v Zello výchozí kanál nebo kontakt
10.11.2021
Jak nastavit v Zello výchozí kanál nebo kontakt
Představte si situaci, kdy převážně mluvíte na jednom kanále nebo s jednou osobou a občas potřebujete přepnout na jiný kanál nebo kontakt. V tomto pří... číst celé
Jak provést nastavení zvuku v aplikaci Zello
10.11.2021
Jak provést nastavení zvuku v aplikaci Zello
Pokud používáte Zello PTT, měli byste vždy použít službu echo test v seznamu vašich kontaktů, abyste zkontrolovali svůj zvuk a provedli případnou úpr... číst celé
Jak nastavit svůj stav v Zello?
16.10.2021
Jak nastavit svůj stav v Zello?
Zello vám umožňuje nastavit váš stav, který může vidět každý. Váš stav určuje, jak vás lze kontaktovat a co se stane se zprávami, které vám byly zaslá... číst celé

 

Jak začít na GDR bez vysílačky?

 

Varianta pro všechny je chytrý mobilní telefon a v něm nainstalovaná aplikace Zello PTT. Zello je jedna z nejznámějších volně šiřitelných aplikací pro nekomerční použití, která změní váš telefon nebo tablet na vysílačku (ručku) podobnou těm na pásmu PMR/CB. Odkaz ke stažení: https://my.zello.com/personal/download/
Po nainstalování aplikace doporučuji přidat naše Zello kanály

 

 

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vysilackapresmobil

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2021 VYSÍLAČKY PŘES MOBIL - vysilackypresmobil.cz | NajduZboží.cz | Czech Republic Map icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz