Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
V pracovní dny od 8.00 do 17.00 hod.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.12.2022
Vánoční výluka eshopu
Od 19.12.2022 do 30.12.2022 dovolená. Objednávky přijaté přes e-shop budou vyřizovány od 2.1.2023. PŘEJI VŠEM ZÁKAZNÍKŮM KRÁSNÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOČN... číst celé
20.10.2022
Dovolená
Od 24.10.2022 do 28.10.2022 DOVOLENÁ. Přijaté objednávky přes e-shop budou vyřizovány od 31.10.2022. číst celé
08.04.2022
NOVINKA Inrico S-300 LTE 4G
Novinka v nabídce ruční digitální radiostanice Inrico S-300 LTE 4G Pro používání stačí vložit libovolnou SIM kartu. Díky připojení k mobilní síti, je... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Jsme také na Facebooku

Pokud chcete mít přehled o zajímavých novinkách a akčních nabídkách sledujte náš profil na Facebooku.

 

LIVE stream Zello

Poslechněte si komunikaci na Zello

 

Katalog ke stažení

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu VYSÍLAČKY PŘES MOBIL
Ochrana osobních údajů e-shopu VYSÍLAČKY PŘES MOBIL

I. Jaké osobní údaje shromažďujeme

1. Fyzická osoba podnikající Miroslav Černý, se sídlem Vražkov 164, 413 01 Vražkov, Česká republika, IČO 71351451, fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 01.09.2005 (dále jen „prodávající" nebo „správce") zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení"), následující osobní údaje:

  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • bankovní spojení (číslo bankovního účtu pro požadavky na vrácení platby na účet)

 

II. Účel zpracování osobních údajů

1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

2. Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

 

III. Obchodní sdělení, informace o naskladnění zboží a předprodejní servis

1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

 

IV. Správce a zpracovatelé osobních údajů

1. Zpracování osobních údajů je prováděno Miroslavem Černým tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

  • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Společnost Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, Praha 8 – Karlín, 186 00, Česká republika IČ 02387727
  • Společnost Seznam.cz, a.s., Radlická 3924/10, Praha 5, 150 00, Česká republika
  • Společnost Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko
  • Společnost Facebook Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irsko
  • Přepravce Česká pošta s.p., Politických vězňů 909/4, Praha 1, 22599, IČ: 47114983
  • Přepravce Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9
  • Poskytovatel platební brány ThePay.cz, s.r.o.,Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava
  • Banka Raiffeisenbank a.s.,Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4

2. Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

 

V. Správce a pověřenec

1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese eshop@vpmcz.cz

 

VI. Cookies

1. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky vysilackypresmobil.cz , užívá na této webové stránce soubory cookies.

2. Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

3. Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

4. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

5. Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
  • základní funkčnosti webových stránek

6. Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

7. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

8. Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
  • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

9. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

 

VII. Práva nakupujícího a mazání osobních údajů

1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

VIII. Kontaktní údaje správce

Adresa: Vražkov 164, 413 01 Vražkov
E-mail: eshop@vysilackypresmobil.cz
Telefon: +420 910 004 008

AKTUALITY ZE SEKCE RADY A NÁVODY

Zello PTT režim VOX na mobilním telefonu s OS Android
10.11.2021
Zello PTT režim VOX na mobilním telefonu s OS Android
Video návod jak provést nastavení režimu VOX v aplikaci Zello na mobilním telefonu s OS Android. číst celé
Jak nastavit v Zello výchozí kanál nebo kontakt
10.11.2021
Jak nastavit v Zello výchozí kanál nebo kontakt
Představte si situaci, kdy převážně mluvíte na jednom kanále nebo s jednou osobou a občas potřebujete přepnout na jiný kanál nebo kontakt. V tomto pří... číst celé
Jak provést nastavení zvuku v aplikaci Zello
10.11.2021
Jak provést nastavení zvuku v aplikaci Zello
Pokud používáte Zello PTT, měli byste vždy použít službu echo test v seznamu vašich kontaktů, abyste zkontrolovali svůj zvuk a provedli případnou úpr... číst celé
Jak nastavit svůj stav v Zello?
16.10.2021
Jak nastavit svůj stav v Zello?
Zello vám umožňuje nastavit váš stav, který může vidět každý. Váš stav určuje, jak vás lze kontaktovat a co se stane se zprávami, které vám byly zaslá... číst celé

 

Jak začít na GDR bez vysílačky?

 

Varianta pro všechny je chytrý mobilní telefon a v něm nainstalovaná aplikace Zello PTT. Zello je jedna z nejznámějších volně šiřitelných aplikací pro nekomerční použití, která změní váš telefon nebo tablet na vysílačku (ručku) podobnou těm na pásmu PMR/CB. Odkaz ke stažení: https://my.zello.com/personal/download/
Po nainstalování aplikace doporučuji přidat naše Zello kanály

 

 

 

Sledujte nás a sdílejte fotky s hashtagem #vysilackapresmobil

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Copyright © 2021 VYSÍLAČKY PŘES MOBIL - vysilackypresmobil.cz | NajduZboží.cz | Czech Republic Map icon by Icons8
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz